Какво да правиш в леглото за тънка талия, добро настроение и сексуално удоволствие.

Преди време ти разказахме колко калории можеш да изгориш по време на секс - като взехме под внимание, размерът, мястото, позата, звуците, видовете оргазъм и др. Този път ще обърнем внимание на това, което помага едновременно на физическото ти състояние и на интимното преживяване. 

Ето как отслабването може да е секси! 

Подготовката – преди всеки добре обмислен сексуален акт идва подготовка, в това число топла вана, още грим, прическа. Минимум половин час (ако не и двойно, че и тройно време) е необходимо на жената да се приготви за секс среща, а това гарантира 238 калории на минус за всеки 30 минути, пише po-krasivi.net.

Танцът – ако сте на заведение, че дори и дома, нищо не възбужда така, както страстен танц. С него се горят 103 калории за всеки половин час;

Целувките – представяте ли си – целувате се с любимия човек в седнало, легнало или всяко друго положение и горените цели 68 калории за час. Егати удоволствието!

Свалянето на дрехите – без съмнение сваляне на дрехите ще последва след страстните целувки. А това действие, колкото по-скоростно е, толкова повече калории на минус ще ви гарантира. Средно – 8, но от сърце!

Масажът – ако преди същинската част заложите на масаж, то това означава поне още 80 изгорени калории само за час. Е, те са за тези, които масажира, но удоволствието е и за двамата;

Сексът или същинската кулминация на начинанието гори 144 калории за половин час. Това обаче не е единствената положителна страна – сексът тренира мускулатурата и още нещо.

СМЕТКАТА: За да изгориш близо 641 калории, ти трябват 3 часа и 31 минути (отделяме максимално 1 минута за скоростно събличане).