Всеки от нас си има свои индивидуални характеристики в различните сфери от живота. Същото се отнася и за секса.

Но, за да станем максимално добри в леглото, първо трябва да спрем да правим четирите класически грешки, които убиват удоволствието. Или с други думи - вижте какви са идеалните интимни ласки.

Без страх и отчаяние!

"Хареса ли ти?", "Ще ми звъннеш, нали? Нали?", "Май нещо не се представих добре? Кажи ми честно, де!". Това е много отблъскващ израз на слабост и дори изглежда малко психически нестабилно.

Без подигравки!

Чувството за хумор е страхотно нещо, но няма място в леглото, където хората са голи и уязвими. Никакви шеги за размери, качество на секса, интимни желания и килограми. Това може ужасно да нарани сексуалния ви партньор.

Без оплакване!

Това се отнася най-вече за дамите. Да плачеш на рамото му след секс или да се жалваш какво е направил или какво не, е крайно неподходящо. Дори и най-неотложните проблеми не бива да се обсъждат непосредствено след секс.

Без безразличие!

Еднократен, рутинен, за угодия, от силна възбуда - без значение какъв е сексът, той никога не трябва да бъде лишен от емоция! Дали ще е страст, израз на удоволствие, любов, отдаденост, или всичко в едно, вие ще решите според случая. Но, ако го приемете само като спорт, той никога няма да донесе нужното удовлетворение на вашия партньор. Каквито и техники да умеете, каквито и играчки да ползвате, няма ли емоция, няма и смисъл! 

Източник: beu.bg