Военното летище в с. Доброславци става домакин на тазгодишното издание на Elevation.

В 18 годишната си история авиобаза Доброславци за първи път отваря врати за музикално, фестивално събитие с комплимент към всички фенове на истинската музика, които първи ще пристъпят във владенията на секретната база на 22, 23 и 24 юни. 

Без военно положение, но абсолютно точно, на сцените на фестивала ще се качат Cypress Hill, Sean Paul, Fatboy Slim, Erykah Badu, Groove Armada (DJ Set), Pendulum (DJ Set) & Verse, Nneka, Kosheen, Chambao, Roni Size feat. Dynamite MC, Rev Run & DJ Ruckus (Run D.M.C), Ed Solo, Breakbot, Mickey Moonlight, Breakage, Graviti Co, Skre4, Der Hunds, Kottarashky, Миленита, Rubikub, Ogi 23, The Top Stoppers, Roots Rocket Band, Southwick, Camp Session и още много други. 

Всички музикални герои гарантирано ще ни обстрелват с положителна енергия и адреналин до небесата, на които меломаните ще могат да отговорят подобаващо. Спортните и интерактивни забавления на Elevation'12 също са гарантирани!

Зоната за забавления ще прелива от игри и предизвикателства – от издигане на кайт хвърчила до приятелски спаринг с надуваеми боксови ръкавици, мини игрища за плажен волейбол и футбол, вело писта и черешката на забавленията - бой с торти. Световното парти уиски J&B и тази година ще се постарае качествената музика да е гарнирана с допълнително парти настроение. Затова от J&B са осигурили огромен басейн с пяна и водни помпи, които ще разхлаждат и освежават разгорещилите се танцьори. Сърфирането в интернет е подсигурено от MAX TELECOM за цялата територия на фестивала. Списъка с приятните изненади е дълъг, но спираме до тук, за да запазим любопитния привкус на предстоящото. 

И тази година на Elevation ще има обособен къмпинг, където всеки желаещ ще има своето местенце за отдих и презареждане. Билетът за къмпинга е на цена от 15 лв на човек и може да бъде закупен в мрежата на Eventim. Първите 1000 човека, които го сторят, ще получат на входа на къмпинга бонус – поларено туристическо одеяло с цип.
Нетрадиционната фестивална територия ще разполага с необходимите заведения за бързо хранене, барове за напитки, информационни и медицински пунктове, както и екипи на пожарно-аварийна безопасност и полиция, които ще бъдат в готовност да помогнат при нужда.

Автобусни линии № 29, 30 стигат до центъра на с. Доброславци. От там до авиобазата се стига пеша. 

Пълна информация за транспорта можете да намерите на elevation.bg.

Бройката на билетите е ограничена предвид мястото и условията за достъп до иначе забранената авиобаза Доброславци.

Билети за фестивала, който ще се състои на 23ти и 24ти юни, с откриващо парти на 22ри на J&B DJ сцената и третата сцена, могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim на цена от 99лв.