Колко е струвала роклята, коя група е свирила, коя всъщност е Присила Чан...

"Ню Йорк таймс" публикуваха обширно представяне на Присила Чан, дългогодишната приятелка, а отскоро и съпруга на основателя на Facebook Марк Цукърбърг.

Ето и някои интересни факти за нея:

Сватбената рокля на Чан е струвала 4700 долара и е закупена от бутиковия производител Claire Pettibone. От фирмата казват, че това не е най-продаваната им рокля... "но е доста приличен модел". Чан не е купила роклята лично.

Били Джо Армстронг от пънкрок групата "Грийн дей е свирил на сватбата на Цукърбърг и Чан.

Чан е на 27 години, наскоро се дипломира от Калифорнийския университет, Сан Франциско и иска да работи като педиатър, пише profit.bg.

Тя не дава интервюта и предпочита да не излага личния си живот на показ.

В гимназията си Чан е отличникът, избран да произнесе прощално слово при завършване на нейния випуск.

Тя и Цукърбърг се разделят за кратко, когато той се мести в Калифорния, за да се концентрира върху "Фейсбук". Когато се събират отново, тя успява да си издейства някои условия: Той да прекарва 100 минути на седмица само с нея, трябвало да ходят на почивка извън страната за по две седмици всяка година и Цукърбърг е трябвало да обмисли дали да се ожени за нея.

Марк отначало се е колебаел за женитбата, защото смятал, че тя ще навреди на младежкия имидж на "Фейсбук".

Чан не се интересува от парите на мъжа си. Веднъж тя била в магазин за обувки със сестра му си и харесала чифт обувки за 600 долара, но не си ги купила. Зълвата й напомнила, че може да си ги позволи, на което Присила отговорила: "Тези пари не са мои".