Две от четирите номинирани кандидат-миски напускат шоуто след елиминациите този вторник, "Мис Лошо момиче" влиза на тяхното място

Изненадваща първа двойна елиминация на претендентките за "Мис България 2013" ще бъде направена този вторник, на живо в ефира на Тв7.

Номинираните момичета - Звезделина, Ингрид, Ваня и Джулия - не подозират какво ги очаква, а за спечелване на зрителските симпатии четирите трябва да се подложат и на тест за интелигентност.

Въпросите ще им задава не кой да е, а лицето на легендарното състезание "Минута е много", ветеранът Петър Вучков.

Епизодът започва в осем вечерта, но ще направи прекъсване в 21,45 заради мача "Партизан" (Белград)- "Лудогорец" (Разград), за да продължи след последния съдийски сигнал и коментарното студио, точно в 23,45 ч.

Дори в този късен час може би ще има нужда от червена точка заради поредната изненада - в луксозния Замък влиза най-актуалната миска - победителката от конкурса "Лошо момиче", чието име се определя като "синоним на скандал".

Новата Златка, с фамилия Кисьова, но вече наричана Червената - за разлика от Черната (Димитрова) и Русата (Райкова), - ще подправи пикантно риалити шоуто, като остане при кандидатките за "Мис България" до петък.

Тя е на 35, от Пловдив, омъжена, с дете, но дали ще се присъедини към лагера на "лелките" и ще диктува реда в Двореца, или ще защити титлата си и ще полудува с "децата" - ще гледаме във всекидневните епизоди на предаването в сряда и четвъртък.