Най-честите грешки на мъжете при първа среща.

Всички се стараем да представим най-доброто на себе си, когато сме на първа среща, което и абсолютно нормално. Въпреки това, опитите да блеснем, често са обект на присмех в отсрещната страна. Ето кои са най-често срещаните хвалби, които правят лошо впечатление на жените, според потребителите на exooo.com. 

Прекалено рекламиращите се
Например "аз много обичам…еди какво си", "любимото/та ми нещо за…еди какво си е.." и все такива неща, изобилстващи от превъзходна степен, които карат да мислиш, че съответният човек има спешна нужда да се пласира някъде и за това си прави собствен PR.

Големите разбирачи
"Вижте ме, мен питайте, аз знам всичко!". Този подход особено при първи срещи няма начин да се окаже печеливш. Реплики от сорта на "Мразя винаги да се оказвам прав!" по-скоро ще докарат иронична усмивка на лицето на жената.

Свръх ангажираните 
Тези които още на първа среща обясняват, че са супер заети, защото са захванали сто проекта по които работят денонощно, записали са се на сулфеж, тае бо, танго, а вечерите ги прекарват едва ли не с Евгени Минчев на руския бал.

След като знаеш това, очакваме и ти да споделиш, какво не бива да прави една дама, на първа среща, защото то наистина би отблъснало противоположния пол.