БНТ посвещава целия уикенд на сериала, който приключва (поне засега) тази неделя, 17 февруари, от 20,45 ч.

За финал на "Под прикритие" са заснети три варианта (като в книжката на Джани Родари "Разни приказки за игра") - и в единия всички биват избити.

Досегашните 11 епизода от третия сезон обаче също изобилстват от ключови моменти, особено раздялата с някои любими персонажи. Кое е най-запомнящото се събитие - решават зрителите, като гласуват в онлайн анкетата на http://bnt.bg/bg/movies.

Третият сезон вече ни раздели с персонажите на Койна Русева и Чочо Попйорданов

Предложените варианти са четири: раздялата между Иво и Куката, лудостта на Джаро, убийството на Косъма - което засега води в класацията, - или кражбата на досието "Шмекер" на главния герой Мартин (Ивайло Захариев).

Предаванията на БНТ този уикенд също са посветени на "Под прикритие", който миналата година бе отличен като номер 1 в конкуренция с останалите актуални тв сериали у нас.

Виж още: Джаро и Попов снимат още един сериал за БНТ

Още в събота сутринта по темата за политическите сюжети в киното в предаването "Животът и други неща" гостуваха продуцентът Димитър Митовски, директорът на HBO-България Димитър Нойков и програмният директор на БНТ1 Севда Шишманова, която намекна и за следващ сезон - защото няма телевизия, която да прекрати най-успешния си проект.

Съботната вечер от 19 ч. е запазена за Здравко Киселов - Косъма, чиято смърт в предпоследния епизод миналата неделя продължава да вълнува феновете му. В "Срещу новините" актьорът Александър Сано-Среброто разказва как съвместява образа на гангстер в сериал с амплоато си на музикант и ангажиментите като водещ на "н3Dеля х3" по държавната телевизия.

Седмицата започна с участието на Мариан Вълев (Росен Куката) в "Стани богат" по Нова телевизия. Двамата с вътрешния министър Цветан Цветанов спечелиха благотворително 15 000 лева.

В "Денят започва в неделя с Георги Любенов" гостува актьорът Захари Бахаров, който ще разкаже за екранната раздяла на Иво Андонов с Куката - кой спечели и кой загуби от това, а също дали е доволен от развитието на своя персонаж.

Интервю: Захари Бахаров: Хората постоянно ме хвалят

В обедната емисия "По света и у нас" в неделя от 12,30 ч. зрителите ще видят специален репортаж с почитатели на сериала от затвора в Казичане, както и прякото включване с консултанта на епизодите Слави Ангелов от Женския пазар, където беше прострелян Косъма.

Как се заснема един от най-успешните сериали в българския ефир, минути след неговия официален финал в ефира на БНТ, в предаването "Нощни птици" ще разкаже режисьорът му Виктор Божинов.

Топмоделът Ирина Милянкова, Ивайло Захариев, Захари Бахаров и режисьорът Виктор Божинов на пресконференцията в студио 5 на БНТ преди старта на "Под прикритие", 17 февруари 2011 г.