Aзиатска програма, парти, дизайн базар и разходка в парк Врана.

Безспорно, едно от най-интересните събития на днешния ден е лекцията на Мин Чой – графичен дизайнер от Южна Корея. Тя е част от азиатската линия, която е акцент на днешната отворена програма. След лекцията ще прожектираме филма Хаши, който е издържан визуално и естетически в стила на азиатската култура.

Фестивалът ще завърши подобаващо с една уникална вечер, обединяваща в едно музика, светлина и дизайн - закриващото парти In'Light’n ще е във Фабрика 126, DJ е Steven De Peven от Холандия, а началния час е 22:00.

На 09.06 /събота/ слагаме приятен дизайнерски край на фестивала ни с разходка до парк Врана, където ще могат да се видят навигационните решения на студентите от НХА в действие в средата, за която са създадени. Тя ще стартира в 11:00 часа и ще се случи в непосредствена близост до двореца. Входът е откъм бул. Цариградско шосе, а дотам стигат автобуси 1, 5, 6, 7, 8. След това от 14:00 до 20:00 часа в Culture Beat ще се проведе Дизайн базар, на който ще се продават предмети, принтове, дрехи и бижута, изработени от българските участници във фестивала.

На същото място от 14:00 до 18:00 часа ще се събират книжките с печати от играта „50 дизайн обекта”, а в 19:00 часа в присъствието на нотариус ще изтеглим печелившите.

N.B. Книжките трябва да съдържат три имена, мейл адрес и телефон за връзка. Те трябва да са попълнени на указаното място, на гърба на книжката.