Тя ще изнесе концерт в зала "Арена Армеец" в София на 18 ноември като чaст от световното си турне "Dance Again", съобщиха организаторите от българска страна.

Актрисата, певица, продуцент и предприемач Дженифър Лопес днес потвърди официално, че ще включи България в световното си турне през есента.

Билетите трябваше да са продажба от 9 часа тази сутрин, 8 юни, на сайта на Eventim.bg, но все още няма следа от такива. 

Напомняме ти, че през 2006 певицата отново планираше концерт в България, организиран от "Пик енд Мор" - начело с Ивайла Бакалова и Крум Мануилов, но той се провали. Тогава тя отказа цялото си пролетно турне, част от световната й обиколка "Презареждане".

У нас суперзвездата ще изпълни както песните от новия си албум, включително последния си световен номер 1 хит "On the Floor”, така и песни от своята богата на хитове кариера, която включва седем студийни албума и 18 парчета в топ 20 на Великобритания.

Суперзвездата започва световното си турне "Dance Again” в Панама сити на 14 юни и ще има още седем дати в Южна Америка и 19 дати в Северна Америка, преди гостуването си в Европа.

Наскоро тя обяви, че ще покани виртуално своите фенове бекстейдж на предстоящото си турне чрез своя интерактивен уебсайт. Феновете ще имат възможност да получат награди, интервюта, съобщения и снимки от зад кулисите.

Ние вече нямаме търпение да чуем любимите си парчета като това:

А кое е твоето любимо парче на звездата?