Два дни преди края на първия промоционален период вече са закупени над 11 000 билета за фестивала

Интересът към тазгодишното издание на най-големия фестивал в региона EXIT Adventure (миналата година публиката е била над 200 000 човека) е огромен, а продажбите са разпределени по равно между сръбската, балканската и западноевропейската публика.

Петнайстото издание на фестивала е с нова концепция – седем дни летни забавления в две държави. Един от най-добрите европейски фестивали ще се проведе между 10 и 13 юли в Петроварадинската крепост в Нови Сад, след което приключението ще продължи със Sea Dance Festival между 15 и 17 юли на един от най-красивите адриатически плажове - Яз.

Днес е последният ден, в който билетите за EXIT Adventure ще струват 100 лева. Тази цена включва отстъпка от над 50% от цената на EXIT Festival и бонус – безплатен билет за Sea Dance Festival и безплатен къмпинг в Нови Сад.

От утре 4-дневният билет за EXIT Festival ще струва 115 лева, а EXIT Adventure (EXIT + Sea Dance) ще е на цена от 135 лева. Къмпингът ще струва 52 лева в Нови Сад и също толкова на плажа Яз.

Още информация за билетите можеш да намериш в сайта на Ticketpro.

Всички желаещи да се възползват от организираните туристически услуги могат да научат повече на PartyTravel.bg. Пакетите, включващи билети, транспорт и настаняване, започват от 199 лева.

EXIT Adventure идва с горещи юлски нощи, къмпинг под звездите, пътуване с перфектната компания, безброй впечатления и преживявания с хора от цял свят.

Още – на Exitfest.org и Facebook.com/exitbg