Актьорът носи годежния пръстен с диамант вместо нея, защото й бил твърде голям

Ако си бил женен на 20, 50-те години са чудесна възраст да повториш - особено ако бъдещата ти съпруга е почти двойно по-млада от теб.

Джони Деп, който изкара 14 години с Ванеса Паради и има две деца с нея, изглежда готов да се обвърже отново - и дори надяна годежния пръстен, който подарил на Амбър Хърд за Коледа, за да предизвиква разговори по темата.

С "женския пръстен" на лявата си ръка той даде и интервю пред Дейвид Летърман, който между другото анонсира, че догодина излиза в пенсия.

Тя носи другия пръстен, който й става, обяснява Джони пред тв водещия. Във вечерното шоу на Си Би Ес двамата коментираха и бъдещия тъст на Деп - укротител на диви коне, - който според Деп приличал доста на героя му от "Страх и омраза в Лас Вегас", писателя Хънтър С. Томпсън.

Сватбата щяла да се състои на Бахамите, където актьорът притежава собствен остров. Връзката им обаче не тръгнала по вода и той трябвало да й изпраща цветя и стихове в продължение на месец, докато се съберат отново. Двамата споделяли общи интереси към литературата, а умът й, по думите му, бил "остър като бръснач".

Амбър Хърд е с него от 2012 г., след като двамата си партнираха в "Дневникът на едно пиянде" (The Rum Diary). После тя участва в "Параноя" и "Мачете убива", а от началото на пролетта е по кината в "Три дни да убиеш" с Кевин Костнър.

Джони Деп също има премиерен филм скоро - фантастиката "Превъзходство", у нас от 25 април. През декември му предстои да се появи и като поредния приказен геройГ - олемия лош вълк в мюзикъла "Вдън горите", а също наесен се навършват 30 години от кинодебюта му, в култовия хорър "Кошмари на Елм стрийт".

Бил е женен през 1983-85 г. за Лори Ан Алисън, а сред бившите му гаджета (и годеници) са Дженифър Грей ("Мръсни танци"), Шерилин Фен ("Туин Пийкс"), Уинона Райдър, с която са си партнирали в "Едуард Ножиците", и супермоделът Кейт Мос.

"Дневникът на едно пиянде", където си партнира с бисексуалната Амбър, излезе през 2011 г. и също е екранизация по Хънтър С. Томпсън. Говори се, че двамата вече чакат и бебе.