От този петък по кината и у нас може да я гледаме в "Зов за завръщане" - римейка на фантастиката от 1990 г., в който ролята на Арнолд Шварценегер е поета от Колин Фарел

Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк са заедно от началото на 2007-а, сгодени са от края на миналата година и се очаква да минат под венчило по-късно този месец.

Актрисата, която на 3 март навърши 30, призна, че не прави кой знае какво по подготовката на сватбата и засега просто се наслаждавала на статута си на годеница - романтичен момент, който би искала да продължи колкото може по-дълго.

Наскоро тя призна, че Джъстин има значителен принос за нейния стайлинг напоследък. Тоалетите от "Диор", Оскар де ла Рента, "Шанел", както и дантелената бяла рокля от Ели Сааб, която изглежда почти като булчинска, са доказателство, че бъдещият й съпруг има отличен вкус!

Джъстин и Джесика не крият чувствата си дори на публично място

Другата женска роля в новия "Зов за завръщане", която в оригинала се играеше от Шарън Стоун, е поверена на Кейт Бекинсейл, съпруга на режисьора Лен Уайзман, снимал с нея и филмите от поредицата "Подземен свят".

Не се страхувах от нея, но бях нервна, защото исках да съм й достоен противник - тя е участвала в толкова екшън филми, признава Бийл.

Тя се подготвяла за ролята на бунтовната Мелина, като тренирала кикбокс и бойни изкуства, йога и вдигане на тежести във фитнеса. Боксът обаче й допаднал най-много.

Женският бокс от тази година е и олимпийска дисциплина, а първата шампионска титла отиде при британката Никола Адамс, която победи по пътя си към финала и българката Стойка Петрова.