Деми Мур определено е една от светските знаменитости на 40-те, чието тяло може да служи за пример.

Ето и най-важният съвет от американската актриса: "Когато много ви се хапват бонбони или други сладки неща, вместо тях изяждайте няколко резенчета ябълка с фъстъчено масло. Това ще задоволи апетита ви и няма да повлияе фатално на диетата."

Менюто на звездата е с високо съдържание на въглехидрати и почти никакви мазнини. В зависимост от това колко килограма иска да свали, Деми спазва диетата от 3 до 20 дни. Менюто се състои от закуска, обяд, следобедна закуска и не включва вечеря, пише hotnews.bg.

В закуската са включени пресни плодове по избор и протеинова напитка. За обяд си подгответе задушени зеленчуци или зелена салата с лимон.

През късния следобед имате право да се подкрепите с пресни плодове по избор. Вечерята отсъства от менюто ви, имате право единствено на чаша чай с една чаена лъжичка мед и малко лимон. Деби съветва да пиете поне по 2 литра вода, билков или зелен чай на ден.

Тя предлага решение и за дамите, които имат проблем с целулита. За да покаже прелестите си в "Стриптийз", госпожа Мур трябваше да се отърве от портокаловата кожа по възможно най-бързия начин. Направи го с ориз - изпитания борец срещу враг номер едно на женското тяло.

Диетата се състои от 100 грама варен ориз, разпределен на три хранения дневно, пресни плодове и зеленчуци. Този режим се спазва поне две седмици. Отново трябва да поемате голямо количество течности и, разбира се, да повишите физическата активност.

Снимките са от фотосесия на Деми за сп. V през 2008, когато тя е на 45 години. Снимки на Деми от 2012 може да разглеждаш в профила й. Съществена разлика не виждаме, така че диетата си заслужава.