Френските психолози решили най-накрая да разкрият напълно мистерията около представите на мъжете за перфектен секс.

Направили анкета, в която се включили над 5000 обвързани и необвързани мъже. На база техните отговори, те представят 9-те условия, на които всеки мъж държи, за да бъде интимното изживяване повече от отлично! Ето ги.

1. Малко алкохол. Ама наистина малко, колкото да разкара задръжките.

2. Повече любовна игра. Направо да не повярваш! Но и на мъжете им било повече кеф, когато има солидно количество милувки и целувки. Или може би само по едни определени места?!

3. Секси бельо. Излиза, че над 60% от господата силно се възбуждат при вида на еротични дантели, прашки, чорапи, жартиери…

4. Приятна музика. Това условие наистина успя да ни учуди. Но явно малко музикален съпровод засилва усещанията на мъжете. А и нашите!

5. Нови изживявания. Или нещо, което не са правили, или пък не правят често. Дали ще е анален секс, различна поза, различно място - вие ще си прецените.

6. Силен ентусиазъм. Тоест мацката им да не е прекалено свенлива и също да изразява удоволствието си.

7. Орални ласки. Е, то не си и помислихме, че може да мине без тях! 

8. И още веднъж! Мъжете просто обожават, когато сексуалната им партньорка съумее да провокира желанието им за втори път. Но, забележете, "съумее да провокира", а не изисква, натяква или пренебрежително твърди, че й се полага.

9. Сладък релакс. Което в повечето случаи означава, че може безпроблемно да се обърне и да заспи. Не го приемайте като обида, това си е част от мъжката физиология. Дори колкото по-бързо задреме, толкова повече му е харесал секса.

Източник: beu.bg