Деми Мур беше в болница след тежка депресия от раздяла им, Аштън Къчър пък е ангажиран със своята кариера и популярност.

Малко след раздялата с Деми Мур актьорът публикува в своя блог, че е дълбоко загрижен за бившата си съпруга. Но нежните му думи там не пасват с обясненията пред медиите, пред които той твърди, че след развода всеки поема своя път сам.

Докато Деми Мур беше в болница, Аштън Къчър работеше над своята рекламна кампания в Бразилия. Актьорът засне фотосесия за модна марка Colcci. Това беше придружено с редица партита и участия в телевизионни предавания. Звездата присъства и на седмицата на модата в Сао Пауло. 33-годишният актьор не възнамерява да се връща в Лос Анджелис. В Бразилия той е намерил новата си страст – сърфирането.

Междувременно в обкръжението на Деми се тревожат, че тя никога няма да се възстанови от удара, който й нанесе бившият й съпруг с изневерите си. Близките на актрисата, които се опитвали да й помогнат да се съвземе, след като тя подаде молба за развод, смятат, че брюнетката няма никакво желание да се бори с налегналата я депресия.

"Деми няма никаква воля за живот, тя просто съществува. Изневярата на Аштън я съсипа повече, отколкото всички ние предполагахме. Деми яде и спи колкото да не умре и толкова. А мисълта, че тази година ще навърши 50, я смачква още повече", притесняват се приятелите на актрисата, пише life.dir.bg.

"Деми винаги се е чувствала като 20-годишна, но през тези няколко месеца, след като разбра, че Аштън й е кръшкал, изведнъж се почувства остаряла. Не можеше да спре да се самонаказва, като се сравняваше с младите блондинки, по които очевидно си пада той. Деми вече не знае нито коя е, нито какво иска от живота, в главата й е пълна бъркотия", споделят от обкръжението й.