Звездата на хаус сцената Ноар пристига в столичния клуб по покана на adidas Originals

Партито на adidas Originals в петък, 21 ноември, пренася съчетанието между градски стил и спортен комфорт в клуб "Ялта".

Специално за него от Дания пристига едно от световните имена на хаус сцената - DJ Noir.

Базираният в Олбор диджей Ноар идва за втори път у нас. Истинското му име е Рене Кристенсен.

Around (2011) се смята за неговия най-голям клубен хит, особено в ремикса на Solomun, а тази есен излезе и новият му сингъл My Fault.

Партито е с начален час 23, а входът за първите 100 пристигнали е безплатен.

Фенове на adidas Originals са попзвезди и модни икони като Фарел Уилямс и Рита Ора, които тази година създадоха колекции за марката.

Съвместната работа с бранда за аксесоари Italia Independent води в централата на "Адидас" ексцентричния предприемач Лапо Елкан, един от най-добре облечените мъже в света.

Той преглежда богатия архив на "Адидас", както и собствения си гардероб, за да почерпи вдъхновение за серията обувки ZX Flux - Italia Independent print и Italia Independent NPS..

В новата колекция Originals има както съвременна интерпретация на любими модели от миналото на "Адидас", така и нови десени, пропити с енергия и настроение.

аdidas Originals обаче твърдят, че не залагат на носталгията, а по-скоро търсят най-доброто, издържало изпитанието на времето.

Емблематични за "оригиналите" са смелите разцветки и десени, които се открояват в клуба и на улицата.