Плеймейтката влиза в ролята, която миналата година играха тризначките Вяра, Надежда и Любов; Павел Чернев е поредният изгонен от Къщата

Златка Димитрова вече е сред 11-те съквартиранти от "ВИП брадър 2013", за да осъществи прехода към новия All-Stars сезон на риалити шоуто.

Виж още: И тризначките влизат във "ВИП брадър"

Брюнетката, която преди година се показала груба и агресивна към някои от обитателите на Къщата, този път щяла да демонстрира нов стил на поведение, анонсира журналистката Кристина Патрашкова, с която Злати водеше предаването "Какво искат жените" в ефира на Нова телевизия.

Миналото си е минало, аз имам своето бъдеще, обяви "новата Златка" и потвърди, че действително се е променила. Във "ВИП брадър 2012" тя втрещи участници и зрители със своите "творчески" познания по география.

Оттогава насам тя се включи в още няколко риалити предавания като "Шатра", където се нареди сред победителите, "Черешката на тортата", както и като гост-звезда в "Дансинг старс", където танцува диско.

Тази седмица изненадващо напусна политикът с актьорски изяви Павел Чернев ("Мисия Лондон", сериала "Под прикритие"). Като капитан на отбора, изгубил елиминационната игра, той се оказа номиниран редом с "майките на Къщата" Мира Радева и Ваня Червенкова, певиците Ирина Флорин и Йоана плюс спасения от зрителите за втора поредна седмица Пламен.

Най-безутешна от изгонването му с най-ниския зрителски вот остана Лияна, която завърза неочаквано приятелство с бившия депутат от "Атака".

Павел, който поддържаше имидж на суров и безкомпромисен политик, стана опора за попфолк дивата в трудни моменти и тя не пропускаше да демонстрира топлите си чувства към него, докато същевременно флиртуваше с Тервел Пулев.

Преди старта на шоуто, на въпрос какво не знаят хората за него, Чернев отговаря:  "Не знаят, че имам изключително добро сърце. Изключително жалостив съм."

Макар винаги да е бил еталон за добро поведение и обноски, в последната си индивидуална мисия той трябваше да се превъплъти в напълно противоположен образ и да забрави за доброто възпитание - да симулира, че не се чувства добре и да изпуска газове чрез надуваема възглавничка, както и да пръска аромат "на раздразнен скункс", като за целта му бе предоставена и специална зловонна миризма.

Павел Чернев, който иначе е юрист, има опит с изпълнението на актьорски задачи. В "Мисия Лондон" например той игра Батката, загинал нелепо от ръката на руска килърка, в която се превъплъти певицата Андреа.