Миналата седмица в Сиатъл бе първият концерт от турнето на Канйе Уест и Кендрик Ламар Yeezus.

Грандиозният спектакъл с голям балет и впечатляващи визуални ефекти впечатли феновете на музиканта с появата на актьор, облечен като Иисус Христос за изпълнението на песента Jesus Walks. 

Но това далеч не е най-интересното нещо, което се случи на Канйе тези дни. Рапърът, известен с арогантното си поведение, показа, че има и романтична страна. 

Според E! Online преди да се отправи към Сан Хосе за концерт, той се отбил в Сан Франциско, където наел известния стадион "Ей Ти енд Ти парк" и предложил брак на Ким Кардашиян навръх 33-я й рожден ден. Всичко това се случило пред тесен кръг от семейство и приятели. 


Диамантът

Докато на видео стената над стадиона висял надпис "Моля, омъжи се за мен!!!!", Канйе коленичил с пръстен с 15-каратов диамант, изработен от известната холивудска бижутерка Лорейн Шварц. Последвали изпълнение на Young and Beautiful (Лана Дел Рей) от малък оркестър и, разбира се, фойерверки. 

Това ще е втори брак за Ким и първи за Канйе. Двойката обяви официално връзката си през април 2012 г., а през декември рапърът оповести на концерт, че Ким е бременна от него. На 15 юни риалити звездата роди момиченце, което кръстиха Норд Уест.