Не, мъжът на снимката не е стар морски вълк от Варна, ужасен заради слабата избирателна активност на предсрочния кметски вот - а Краля на попфолка в най-новата му рекламна фотосесия за марката бижута

Освен с гривните и колиетата от "Бала", имиджът на Азис от снимката му във "Фейсбук" е допълнен удачно с брада, цветни татуировки и моряшка фланелка.

Бижутерската къща обяснява избора си на рекламно лице не само с популярността на попфолк звездата - голям принос имал и цветът на кожата му, по която бижутата блестели по различен и още по-красив начин.

С различните модели (за двата пола) и цени може да се запознаете на Balla.bg, а в блога ще намерите снимки на още един известен мъж с бижута на марката - "танцуващата звезда" Петко Димитров.

От колиетата, които виждаме и по Азис, избрахме този авторски модел, наречен Summertime (Лятно време) - изцяло ръчна изработка, от натурални елементи, памучна ваксова корда и полускъпоценни камъни. Дължина: 80 см, цена 110 лв. (Препоръчително е да не се мокри!)