Певицата е едно от музикалните съкровища на съвременна Бразилия

На специално музикално послание от Бразилия ще се насладят зрителите на двата концерта под наслов "Една вечер с Бебел Жилберто", които ще се състоят на 11 август (събота) в Летния театър на Варна и на 12 август (неделя) в Лозенец, къмпинг Юг, в "Залива на делфините".

Певицата, която идва у нас по покана на EventEase, е едно от най-големите бразилски съкровища, а доказателството за това е подкрепата от правителството на новия държавен глава Дилма Русев, което тази пролет спонсорира националното й турне с колосална сума - близо 2 млн. бразилски реала (около милион евро).

На концертите си у нас Бебел Жилберто ще представи изпълнения от последния си студиен албум All in One (2009), както и най-добрите песни от Momento (2007), Bebel Gilberto (2004) и Tanto Tempo (2000), получили общо шест номинации за "Грами".

Подобно признание за своята музика тя получава заради неповторимата смесица между самба, бразилски джаз, класически латино мотиви и запазената й марка - електронна боса нова. 

Певицата споделя, че следващият й проект със заглавие Dreams ще говори за човешките взаимоотношения и поведение - и че е подготвила изненада специално за публиката у нас: песен от предстоящия си албум!

Жилберто, чиито композиции са в саундтрака на филма "Яж, моли се и обичай" с Джулия Робъртс, сподели, че личната й мантра е "Живей, чувствай и се наслаждавай".

Точно това може да очакваме и на концертите й тук - романтична, емоционална и мечтателна вечер, в съпровод на морския бриз и шума на вълните.

Билети "Ранно пиле" на цена 30 лв. са пуснати за продажба в мрежата на Eventim.bg ("Офис 1", "Германос", "Пикадили", "Технополис", OMV и др).

Можете да се сдобиете с пропуски на промоционална цена и на касите на Летния театър и Двореца на културата и спорта във Варна, както и от барa на "Хасиенда бийч" и рецепцията на хотел "Морско конче" на къмпинг Юг.