Футболистът не сдържа емоциите и сълзите си в "Поверително от N.L."

След месеци на мълчание Валери Божинов за първи път открито говори за проблемите в личния и професионалния си живот. Това се случва тази събота, 12 октомври, в ексклузивно интервю за предаването на съпругата му по Тв7. 

В пилотния брой на предаването футболистът даде обещание пред Николета Лозанова, че ще й гостува, въпреки че в момента двамата не живеят заедно.

Виж още: Николета и Валери не живеят заедно, но никой не е подавал молба за развод

Футболистът приел поканата, без да знае пред кого ще се изправи. За негово щастие това се оказал семейният им приятел Азис, който вече се е изявявал като телевизионен водещ в "Шоуто на Азис" по някогашната Про.БГ/Тв2. 

"Никой, нито ти, Васко, нито Николета може да ми оправи проблемите, само и единствено аз мога", са първите думи на Божинов пред "Поверително от N.L.". 

Валери разкрива своите планове, страхове и надежди, прави равносметка на своята кариера и грешките, които е допуснал на терена и в семейството си. 

"Аз не мога да съм фалшив човек, не мога да съм лъжлив човек, не мога да крия, не мога да лъжа. Дори и да излъжа за нещо, ми личи", откровеничи звездата.

"Кой направи по-голяма грешка?", "Има ли връщане назад?", "Обичаш ли я още?" са част от въпросите, които ще му бъдат зададени, а някои от тях дори ще разреват футболиста, както виждаме от предварителните снимки

В събота от 22,30 ще разберем и дали Николета е присъствала в хотелската стая, докато са текли снимките на интервюто.