Невиждана с размерите си парти сцена ще бъде построена в зала "Арена Армеец" за грандиозното шоу ASOT 600 на диджей №1 в света Армин ван Бюрен на 8-ми март.

Сцената ще е с дължина от 35 метра, като в нея ще бъдат инкорпорирани 130м2 LED екрани.

Това са само част от изненадите, които очакват феновете на качественото забавление. Мащабът на спектакъла ASOT 600 не може да се сравни с нито едно събитие от електронната сцена, организирано до сега у нас. 

Освен с впечатляващите размери на сцената, с мултимедийните и светлинните ефекти, мега спектакълът ще е уникален и с броя на участващите в него звезди.

Вечерта ще започне в 22 часа със сета на холандския талант Рубен де Ронде (Ruben de Ronde). След него на сцената феновете ще видят унгарското дуо Myon & Shane 54. Малко след полунощ парти щафетата ще поеме Фери Корстен (Ferry Corsten), а към 2 часа ще започне сета на големия Армин ван Бюрен. Веднага след него за първата си изява у нас на сцената ще излезе класираният на 7-мо място от DJ Mag холандец Даш Берлин (Dash Berlin). Деветчасовото парти ще завърши с един от най-прогресивно развиващите се германски артисти Денис Шепърт (Dennis Sheperd).

Достъпът до залата ще става през вход А0 на "Арена Армеец". Единствено притежаващите VIP билети ще влизат през вход А1. На събитието няма да бъдат допускани лица под 18 години, както и хора в нетрезво състояние. 

В залата е абсолютно забранено да се внася оръжие, храна, напитки, големи раници, професионални фотоапарати и лазерни фенерчета. За комфорта на гостите, организаторите са осигурили допълнителен гардероб и тоалетни, както ще бъде обособена и зона за пушене извън залата. 

Билети за събитието все още могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim, както и от Белия бар в Yalta Club и зала "Арена Армеец".