Повечето пъти мъжете са способни да се впуснат веднага в сексуалното приключение, но жените имат нужда от предварителна подготовка. Любовната игра играе важна роля в секса, особено за дамите, които я обожават

Любовната игра не се изчерпва единствено със страстни целувки и внимание върху добре известните женски ерогенни зони. Добре би било тя да се играе както с тялото, така и с ума.

Ето три начина да подлудите дамата на сърцето си:

Направете й масаж

Той ще накара вашата половинка да се отпусне и да се възбуди много по-лесно. Един добър сексуален масаж би увеличил многократно нейното удоволствие, карайки я да изпитва наслада от допира на ръцете ви върху тялото ѝ.

Виж още: Откровено за самозадоволяването

Отдайте се на дълга, спираща дъха целувка

Тя е вашето тайно оръжие, което буквално ще я подлуди. Дамите обичат дълбокото и бавно целуване. Опитайте да имитирате сексуален акт, докато двамата се целувате – засмуквайте и леко захапвайте устните й. Подберете точния момент за тази дълга целувка и я използвайте като момент, в който споделяте общата си страст.

Виж още: Всичко за аналния оргазъм

Говорете й мило

За много жени силата на внушението е толкова голяма, колкото е силата на самия акт. Опишете й как искате да я докосвате, къде и с коя част от тялото си, тя лесно ще си го представи. Ако искате да я докосвате докато й говорите, избягвате гърдите и вагината й. Вместо това с устни и ръце се насочете към врата, ръцете, вътрешната страна на бедрата, гърба и ушите й.

Виж още: Как да свършите заедно