Ясни са датите за коледното и великденското издание на фестивала

11-ото издание на най-големия летен фестивал за електронна музика на Балканитe Solar Summer  приключи, оставяйки след себе си парещи спомени от изминалите 11 партита и 15 гост-диджеи в шест поредни уикенда на "Какао бийч".

Над 40 000 души станаха част от тазгодишното лятно издание на фестивала, което завърши със специален 6-часов сет на легендата Виктор Калдерон. Поради прогресивно нарастващо вълнение и силната енергия на публиката, сетът на световноизвестния диджей продължи до 7,30 сутринта, което сложи идеален завършек на сезона.

Поставяйки си все по-високи цели с всяка година, организаторите от "Ялта клуб" са готови с датите и концепцията за следващите две издания в поредицата Solar.

Билетите са вече в продажба на промоционална цена 30 лева, която ще се запази до обявяване на участниците или до изчерпване на количествата.

Solar Christmas e на 27 декември и по традиция ще се състои в зала "Арена Армеец". Великденското издание Solar Easter 2015 пък ще се случи на 3 април в Интер Експо Център, като концепцията от последното издание - Trinity, се запазва.