Върнете огънят на любовта в леглото с дългогодишния си партньор или запалете искрата на страстта с новата си "секс играчка" като се отдадете на на няколко безотказни сексперименти, които ще завъртят главата и на двама ви

Погъделичкайте въображението му

Кога за последно сте го правили? Или сте толкова много облечени, че дрехите скриват най-секси формите ви, или вече сте без дрехи и го чакате съблазнително в леглото. Но много по-съблазнително, ако едновременно скриете и разголите сексапила си, играейки си с въображението му. 

Възбудете сексуалния му апетит с ефирно бельо от дантела и сатен, добавете и закачливи аксесоари като ръкавици, дълги чорапи или жартиери.

Предизвикайте го с мръсни думи

Дори и да не го признават, мъжете обичат мръсниците в леглото (не само откъм държание, но и откъм речник). Така че не потискайте обзелия ви ентусиазъм да му говорите мръсотии по време на секс. Определено ще разпалите страстта и на двама ви. 

А още по-възбуждащо е, ако му прошепнете няколко секси мръсни думи по време на вечеря в ресторант, например, което неусетно може да ви отведе в тоалетната за бързо и горещо секс рандеву.

Бъдете шумни, покажете, че ви харесва

Или иначе казано, заложете на нещо, което ще изведе и двама ви до върха на сексуалната възбуда – стоновете в леглото. Мъжете обичат, когато половинката им стене, защото това е като награда за старанието им в леглото и доказателство за сексуалните им умения.

Направете си секси фотосесия или видео

Това е като секс игра, която има безотказан ефект върху сексуалната възбуда и на двама ви. Така че забравете за свенливостта и пуснете в действие актьорския си талант на порно звезда. 

Източник: Rozali.com