След поредицата събития по Черноморието Solar Summer Festival с участието на най-големите имена от световната електронна сцена – David Guetta, Tiesto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, Mark Knight, Richie Hawtin и Dubfire, почва новият сезон в Yalta Club

На 15 септември началото на есенния парти маратон поставя световната денс музикална икона Sharam. Винаги различен и иновативен, той владее до краен предел настроението на публиката и духа на партито. Доказвал ни го е многократно, а със 7-часовия сет през февруари за рождения ден на Yalta Club зарази завинаги феновете си със своя нестихващ ентусиазъм да експериментира с различни стилове. 

Носителят на "Грами" пристига у нас с новата си компилация Night & Day, която съдържа два отделни микса за деня (фънки и грууви музика с вокали за партита около басейна) и нощта (парти атмосфера с тежък бас и добре подбрана прогресия).


Laidback Luke 

Седмица по-късно, на 21 септември, в Yalta Club гостува холандската звезда Laidback Luke. Независимо че в превод псевдонимът му означава "лежерен, небрежен", той е всичко друго, но не и това. Самият факт, че холандският трендмастър има повече участия, отколкото дни в годината, говори достатъчно. От Ultra до Tomorrowland, от челните позиции в денс класациите до най-престижните клубове... Laidback Luke няма спирачки, когато става въпрос за създаване на нови хитове. 

След като разби световните класации с парчето си 1234 (в чието видео дори участват David Guetta и Tiesto) и създаде химна на тазгодишното европейско първенство по футбол We Are The Stars, наскоро Luke представи най-новото си попадение "Night Like This". Със сигурност ще го чуем и на родна земя.

На следващия ден, 22 септември, Yalta Club е домакин на черното парти Blackberry Party. Специални гости на първото му издание за есенния сезон ще са DJ Stancho и рапърът Бобо, който заедно с Графа изпълни летния хит "Дим да ме няма".


Hernan Cattaneo 

Септември завършва с аржентинската легенда Hernan Cattaneo, който не се нуждае от представяне пред родната публика. Оригинален, неподвластен на модни течения, Hernan винаги има с какво да впечатли. Ще го направи и на 29 септември. За огромния му талант говори еднозначно фактът, че именно на него се падна честта да подготви новата Master Series по повод 20-годишнината на Renaissance, която излезе в началото на този месец.