Бил Гейтс е най-богатият човек в света, създател на технологичния гигант "Майкрософт", заклет филантроп. Bulevard.bg споделя с вас неговите 11 житейски урока, които се надяваме, че ще са ви от полза. Ето ги:

Урок 1: Животът не е справедлив, свикнете с това!

Урок 2: Светът не го е грижа за вашето самочувствие! Светът ще очаква от вас да постигнете нещо, преди да се чувствате добре!

Урок 3: Вие няма да направите $60 000 веднага след като завършите гимназията! Няма да бъдете заместник-директори с телефон в колата, докато не ги притежавате и двете!

Урок 4: Ако си мислите, че вашият учител е строг, изчакайте докато ви назначат и имате шеф!

Урок 5: Правенето на бургери не е под вашето достойнство! Вашите баба и дядо имат различна дума за правенето на бургери, те я наричат възможност!

Урок 6: Ако нещо се обърка, то не е по вина на вашите родители, така че не оплаквайте грешките си, а се учете от тях!

Урок 7: Преди да се родите, вашите родители не са били толкова скучни, колкото сега! Те са станали такива поради плащането на вашите сметки, почистването на вашите дрехи и слушайки ви да говорите за това колко сте готини! Така че преди да спасявате дъждовни гори от паразитите на поколението на родителите ви, опитайте се да обезпаразитите гардероба в собствената си стая!

Урок 8: Във вашето училище може да няма победители и победени, но в живота не е така! В някои училища имат специални класове за изоставащи и те ще ви дадат достатъчно време, за да достигнете до правилния отговор. Това по никакъв начин не ви помага в реалния живот!!!

Урок 9: Животът не е разделен на семестри! Нямате лятна ваканция и много малко работодатели са заинтересовани да ви помогнат, за да откриете себе си. Направете го в свободното си време!

Урок 10: Телевизията не е истинският живот! В реалния живот всъщност хората трябва да излязат от кафенето и да отидат на работа!

Урок 11: Бъдете вежливи към умниците! Има много голяма вероятност да започнете работа за такъв!

Източник: dv8apprenticeships.com