Представяме ви 10 актуални бисера от лидера на "България без цензура" (ББЦ)

1. "След 5 октомври Бойко Борисов ще дойде да ми целува ръцете, защото няма да събере мнозинство в парламента."

2. "Ако искате ме наричайте новият Доган, защото искам да сменя с българска партия и българска платформа мястото на ДПС в парламента."

3. "Аз претендирам да съм по-добър от най-добрия, по-пробивен, по-успешен и не се сещам за друг български политик освен Ахмед Доган, който да не е признат от целия български народ като по-по-най."

4. "Вие български журналистически плазмодии, явно жадувате да ме видите мъртъв. Ето какво ще ви кажа, ако не спечелим изборите сам ще се обеся, защото не мога да върна толкова чужди пари колкото съм похарчил от създаването на ББЦ и колкото ще похарча до края на кампанията."

5."Не, аз не съм нормален, аз съм уникален, гениален и неповторим, не се опитвайте да ме вкарате в рамките на нормалното и обичайното, аз не съм като вас и никога няма да бъда."

6. "България без цензура" не допусна в листите си нито един провален политик. Ние сме единствената формация, която издига за кандидат-депутати млади и неопетнени, неучаствали във властта хора."

7. "Аз нямам господар, останах сам срещу всички. Понеже нямам господар, започнаха атаките срещу мен, много е просто!"

8. "Искам да бъда единственият, който ще бъде избран за политик и ще си остане такъв, защото в момента избирате политици, а те стават бизнесмени, след като излязат от НС."

9. "1 млн. работни места за 8 години са по 150 хил. годишно. Не съм цар за 800 дни, но понеже съм Бареков, мога да го направя за 8 г."

10. "Аз се отказах от медиите, защото е по-почтено."

Виж още: Най-култовите изказвания на Наталия Кобилкина за секса