Регистрациите на семейства в нужда може да стане на сайта на сдружението, както и на телефон 0885 88 55 55

Винаги сме вярвали, че доброто сърце трябва да се носи през цялата година, а не само на празници, но идеи като "Празнични герои"/Holiday Heroes заслужават подкрепа.

Сдружението работи за подпомагане на социално слаби семейства, възрастни хора, самотни майки и хора с увреждания, както и за насърчаване на дарителството и организиране на кампании по случай национални и християнски празници.

Разчита се много и на донорство от корпоративния бизнес и от производители на храни и напитки, които могат да се включат в осигуряването на необходимите продукти за празничните пакети, които "Празнични герои" доставя на нуждаещите се.

Na kakav printsip rabotyat praznichni geroi

От 2 до 30 ноември включително тече кампанията за записване на семейства в нужда, които да получат празничен пакет с храна тази Коледа. Могат да бъдат записвани възрастни хора, самотни майки, хора с увреждания, както и социално слаби семейства.

Целта на Празничните герои и тази година е да помогнат на 5000 семейста в нужда да имат пълна празнична трапеза. 

Всеки може да запише семейсто в нужда, като това става през сайта на Празничните герои или на телефон 0885 88 55 55 всеки ден между 10 и 18 часа.

Всичко за предстоящата кампания на Празничните герои може да следите и на фейсбук страницата на сдружението.