Ветеранката в "Музикална академия" обожавала прясно смляно кафе

Кичка Бодурова от години живее в САЩ, запозната е с продуцентските договори зад Океана, а сега успешно прилага тези знания и у нас. Седмица преди старта на "Музикална академия" с нейно съгласие бяха оповестени част от клаузите в договора й за участие в новото риалити по Тв7.

През следващите три месеца тя ще живее в Академията заедно с други свои колеги, като  единствено на нея ще й бъде разрешено да вземе лични вещи, лекарства и специални витамини, които използва ежедневно.

Сред любимите й сутрешни ритуали било приготвянето на чаша собственоръчно смляно прясно кафе, поради което ще й бъде осигурена машина за шварц кафе и кафе на зърна.

Привърженик на здравословния начин на живот, певицата, издала първия си албум в далечната 1977 г., била убедена, че красотата започва отвътре, затова договорила за своето меню ежедневна доставка на сезонни плодове и зеленчуци, бяло краве сирене и ръжен хляб.

По отношение поддържката на външния си вид естрадната звезда била по-непретенциозна  и настоявала единствено за професионална поддръжка на маникюра и релаксиращ масаж веднъж седмично.

Виж още: Естрадни легенди в журито на "Музикална академия"