Искрен Пецов, Тони Димитрова, Златка Димитрова, "брадърът" Здравко и Иво Танев поемат към пет различни дестинации по Южното Черноморие следващата седмица и се впускат в състезание с водни колела, нощно къпане, гмуркане и стрелба с пушка.

Златка Димитрова мечтае да стане новинарка - това споделя самата тя пред сътрапезниците си в кулинарното шоу. Плеймейтката е първият домакин през морската седмица в "Черешката на тортата", от 15 до 19 юли.

Златка посреща гостите си в семейното заведение на брега на къмпинг Каваците, вечерята сервира в бар на самия плаж, а за развлечение предлага състезание с водни колела. Преди това обаче другата бургазлийка в компанията, Тони Димитрова, я изненадва с подарък - атлас, който домакинята приема с чувство за хумор и споделя намерението си да открие фондация и да помага на хората.

Домакинът във втория ден от седмицата Искрен Пецов също посреща звездите на къмпинг, но Смокиня. Освен типичната вечеря за къмпингари, гостите биват изненадани с поканата за нощно къпане в морето, за което певецът нудист се съблича гол - но това дълбоко смущава Златка. Всички се забавляват с притеснението на плеймейтката, което кара Искрен да зададе въпроса тя наистина ли се е снимала за известно мъжко списание.

В сряда Тони Димитрова изхвърля предястието и десерта, които е подготвила за гостите, точно преди те да пристигнат. По време на вечерята у дома си в Бургас певицата си припомня началото на своята кариера и избора, пред който е била изправена - да запази сигурната си работа като машинописка или да се захване с музика.

След този разговор останалите гости също впускат в откровения, като Иво Танев разказва за периода, когато е изкарвал прехраната за себе си и своето семейство като уличен музикант. Изненадата за гостите е бъде отново музикална, а Тони кани вкъши други известни изпълнители от морския град - група "Фанданго".

Един от най-колоритните участници в първия сезон на "Биг брадър" - победителят Здравко, набавя собственоръчно, с гмуркане, морските дарове за вечерята в четвъртък. Той слага трапезата в родния Приморско, а вместо изненада моли Тони и Искрен да попеят на масата.

В петък Иво Танев посреща гостите с каруца и ги отвежда до турската граница, в град Резово. Той приготвя специално здравословно меню, а за финал гостите ще пострелят с пушка. 

Златка, Тони, Иво и Здравко в "Черешката на тортата"