Защо Никол Кидман пишка върху Зак Ефрон и каква е причината да е толкова секси върху есенната корица на списание V.

Актрисата Никол Кидман не е имала никакви угризения за пишкането върху колегата си Зак Ефрон, по време на снимките на The Paperboy. Тя приела мръсната задача като акт на любов. 

Носителката на Оскар играе Шарлот - по-възрастна жена, по която Зак си пада. След като героят на Зак е опарен от медуза, Шарлот трябва да се изпишка върху крака му. 

Режисьорът Лий Даниелс помолил Кидман да го направи наистина, а актрисата твърди, че е нямала никакъв проблем със странната молба. 

Пред списание V тя заяви, "Вече бях влязла в образ и изобщо не ми се стори странно. Причината бе медузата и за мен това означаваше много за Шарлот. Първо, тя го защитаваше. Второ, тя е корава мацка и нямаше да позволи на никой друг да уринира върху момчето й. Направих го, без да мисля." 

Използвайки образа на Шарлот, Марио Тестино снима Никол Кидман за есенния брой на сп. V, където 45-годишната актриса е по-сексапилна от всякога. 

Тя сваля лъскавите бални рокли и позира по дантелено бельо или пък без бельо - по латексова пола, както я виждаме на корицата. 

Ето и видео от снимачната площадка на фотосесията: