Идеята по принцип не е лоша, но защо не я оставите сама да си/ви избере нещо за празника?

Проучване по поръчка на Offers.com сочи, че двата най-нежелани подаръка, които дамите получават от своите възлюбени, са плюшените мечета и бельото.

Купуването на дамско бельо се смята за рисковано, тъй като бъдещата му приносителка може да го намери за прекалено секси или за недостатъчно секси - а може и да не й е по мярка.

А ако сте го взели с 80% отстъпка от първоначалната цена, със сигурност ще ви помислят за стиснат. Единствените, които могат да си позволят да купуват намалено бельо за св. Валентин, са самите жени - за себе си.

Според допитване на BeFrugal.com, цитирано от сп. "Тайм", обаче близо 90% от жените и 79% от мъжете смятат, че е напълно нормално да търсят по-изгодни покупки за деня на св. Валентин, като икономисат дори от подаръците.

Междувременно от ирландския клон на верига супермаркети разпространиха рекламен клип за бельо, заснет със скрита камера. Дамата във видеото иска мнението на случайни минувачи дали е избрала подходящо бельо за приятеля си по случай Деня на влюбените.

Показва им обаче не чифт мъжки боксерки, а своето собствено черно дантелено боди... Поуката от валентинската шега е: Купувайте си бельо, което бихте показали.