През уикенда двамата се снимаха с неговия расов кон, а в предаването "На кафе" опровергаха слуховете, че тя видния столичен плейбой са заедно не само на екрана

Яна Акимова и победителят от "ВИП брадър-4" Орлин Павлов са двойка, откакто спечелиха първия сезон на "Дансинг старс" през 2008 г. и тя дори се снима в клипа към песента му "За нея" от филма "Чужденецът".

Фотогалерия: Танцуващи звезди

Сега обаче танцьорката участва в "Дансинг старс-3" с Петко, а огромните букети цветя, които той й поднася в репетиционната зала, плюс отсъствието на певеца от преките предавания провокираха слухове.

Петко и Яна при дебюта си като танцова двойка в "Дансинг старс-3"

С Орлин съм, категорична бе Яна пред Гала и обясни, че приятелят й доскоро бил в чужбина, затова пропускал да я гледа на живо в шоуто.

Тази седмица тя и Петко танцуваха пасо добле, а подготовката им през изминалия уикенд включваше посещение при породистия му жребец Рудолф Вон Марш Хорс в конната база в Божурище.

Видният столичен плейбой обожавал ездата и преди седем години получил животното като подарък от приятели кон.

Заради травма на крака през последната година на Петко му е забранено да язди, но това не пречи да глези Рудолф с неговите любими лакомства - ябълки, моркови, захарчета и бонбони.

На въпрос дали е позволил на Яна да поязди коня му, той тактично отговаря, че тя по-скоро се е возила.

Черният красавец е участвал в две холивудски продукции, снимани у нас. Първата е 3D римейкът на "Конан Варварина", с бюджет близо 100 млн. долара. 

Любопитен факт е, че главният актьор Джейсън Момоа не бил яздил кон никога преди това и тези снимки за него били истинско предизвикателство.

Вторият филм с Рудолф - 300: Rise of an Empire (Възходът на империята), - е предистория на холивудския касов хит "300" и се очаква по кината в началото на август. Там "бразилският Том Круз" Родриго Санторо отново е Ксеркс, а към актьорския екип се присъединява и Ева Грийн в ролята на Артемизия. 

Оригинала от 2006 г., с който изгря Джерард Бътлър, може да си припомните по Би Ти Ви синема на 14 април от 21 ч.