През последните две години актрисата има двама мъже в живота си: екранният й съпруг от сериала "Модерно семейство" Ед О'Нийл, по-популярен като Ал Бънди от "Женени, с деца", и нейният истински приятел

През май София Вергара скъса с нюйоркския бизнесмен Ник Лоуб, но няколко седмици по-късно двамата се събраха отново и ще празнуват заедно рождения й ден в Мексико с още около стотина гости.

Днес сексапилната колумбийка навършва 40, но поводът, по който се заговори за нея през последните дни, беше свързан с нейното минало и... Том Круз.

Според негов биограф преди няколко години тя била сред актрисите, които се явили на "кастинг" за негова бъдеща съпруга - заедно със Скарлет Йохансон и Кейти Холмс.

София се запознала с Круз с посредничеството на Уил Смит и жена му, но се провалила в отношението си към сциентологията. 

Католичка, подобно на Никол Кидман и Кейти Холмс, Вергара се стреснала, че "ще гори в ада". За разлика от нея, Кейти Холмс проявила интерес към религиозните възгледи на Том и така през 2006 г. се стигнало до бебето и брака им.

Сега обаче Круз и Кейти са в развод именно заради сциентоложкото влияние върху малката им дъщеря.

Според последните новини по случая двамата вече са постигнали компромис и 6-годишната Сури остава да живее при майка си.