"Мтел" е единственият оператор, оторизиран да предлага датската марка Bang & Olufsen у нас

Почитателите на технологичните аксесоари вече могат да намерят продуктите на една от най-известните световни марки за производство на озвучителна техника - Bang & Olufsen (B&O), в магазините на "Мтел". Партньорството на телекома с датската компания е ексклузивно за България. 

Двата модела безжични колони, които вече се продават в магазините на "Мтел", Beolit 15 и BeoPlay А2 обединяват в себе си най-доброто съчетание между дизайн и мощен True360 звук, характерен за Bang & Olufsen. Свързват се с всяко устройство посредством Bluetooth 4.0 и могат да работят 24 часа само с едно зареждане. 

По-компактният модел BeoPlay А2 тежи само 1,1 кг и се предлага в черен и сив цвят. Той може да бъде купен на изплащане за 31,90 лв. на месец за срок от две години. 

Мощният Beolit 15 е изработен от премиум материали, като клиентите могат да избират между два цвята - син или "шампанско". Цената му е 45,90 лв. на месец за период 24 месеца. 

С над 700 собствени магазина по целия свят, в основата на марката Bang & Olufsen стои опитът на поколения майстори, които споделят обща страст към перфектния дизайн и изработка. 

Те обръщат специално внимание на детайлите във всички продукти, които са създадени с изчистен дизайн, без излишна сложност и претрупаност. Целта е да се постигне максимална простота на употреба и идеална интеграция в дизайна на вашето жилище.

Източник: Мтел