Риалити звездата сподели в "Туитър" корицата на книгата, събрала любителските й селфита, а бившата приятелка на мъжа й се опитва да я конкурира със скандални снимки в "Инстаграм"

През 2014 г. Ким Кардашиян отново се нареди сред най-търсените личности в "Гугъл" в световен мащаб (на второ място след Дженифър Лорънс). Това отчасти се дължеше на сватбата й с Кание Уест, но най-вече на актовите снимки в сп. "Пейпър", които буквално "счупиха интернета".

Неуморната брюнетка поддържа популярността си с редовно захранване на профилите си в социалните мрежи, а селфитата й в "Инстаграм" са вече легендарни - затова са събрани в книга, която излиза през май.

За корицата на Selfish е избран кадър в близък план, фокусиран върху бюста, който съперничи с успех на пищните й задни части.

Виж още: Сватбата в социалните мрежи

Най-новите й кадри в "Инстаграм" - по "кожени бански" (furkini) на снега - пък са заснети от половинката й Кание Уест.

Не по-малко надарена в тези области е бившата приятелка на мъжа й, която се опитва да я конкурира в коронната й дисциплина. Двете се различават само по прическите, тъй като Амбър Роуз предпочита да подчертава красивото си креолско лице без коса.

Новата й серия снимки, от почивка в Маями в компанията на приятелка, също "чупят интернета" - най-вече с минималистичния цял бански, с който Амбър Роуз позира в гръб, профил и фронтално, докато се наслаждава на гледката от хотелския балкон.

Подозренията са, че с подобно поведение Амбър се опитва да върне в обятията си рапъра Уиз Халифа. Моделката подаде молба за развод през септември след съмнения за изневяра от негова страна, а сега намеква, че няма нищо против двамата отново да се съберат.

Тя обаче има почти едногодишен син и веднага си навлече упреци, че подобни кадри не са подходящи за статута й на майка. Отговорът й бе нецензурен, илюстриран с друг ваканционен фотос по бански, който се предполага да накара опонентите й да загубят ума и дума.