Първите, които се регистрират в програмата, участват в томбола за Samsung Galaxy S6 Edge

Още една изненада за своите клиенти са приготвили "Мтел" по случай своята 20-годишнина - нова програма за лоялни клиенти. "Мтел клуб" е изцяло променен, предлага много повече възможности и работи с нов механизъм.

"Мтел клуб" е дигитална платформа, в която всеки клиент на "Мтел" може да се възползва от атрактивни оферти на търговци, предлагащи разнообразни стоки и услуги. Принципът на работа на клуба не включва събиране и употреба на точки, както преди.

Сега програмата предлага нов начин за пазаруване - чрез ваучери, а офертите са съобразени с потребителските интереси.

Клубът е достъпен на www.mtelclub.bg, където клиентите могат да видят всички отстъпки и да заявят своя ваучер. За да се възползват от офертите, те трябва да използват регистрацията си за www.mtel.bg

Ваучерите се получават директно на телефона (чрез SMS или e-mail) или могат да се разпечатат. За да се възползват от отстъпката си, потребителите е необходимо единствено да представят своя ваучер в съответния търговски обект.

В новия "Мтел клуб" участват над 80 партньори с над 200 оферти. Предложенията са разпределени в 11 категории:
Мода
Забавление
Деца
Хоби и спорт
Здраве и красота
Пътуване
Технология
Авто-мото
За дома
Финансови услуги
За всеки ден

Партньорите в програмата се обновяват постоянно, като за момента сред тях са  "Технополис", "Сиела", "Айко", Mobbo, оптики Joy, Victoria SPA, "Гуми Диана" и др.

Освен от предложения на партньори, клиентите могат да се възползват и от офертите, които предлага самият телеком. Те включват безплатни национални и международни минути, есемеси, мобилен интернет или отстъпки при закупуване на устройство.

Клубът е наличен и през мобилно приложение за Android, а съвсем скоро ще има такова и за iOS. Лоялната програма е достъпна както за частните клиенти на "Мтел", така и за бизнес потребителите.

За да насърчи своите клиенти да изпробват новия "Мтел клуб", компанията дава възможност на петима от всички регистрирали се в него да спечелят смартфон Samsung Galaxy S6 Edge. Срокът за участие е от 21 юли до 21 август.

В годината на своя 20-и рожден ден "Мтел" предприема редица стъпки, чрез които цели да повиши удовлетвореността на своите клиенти. Освен новата лоялна програма, телекомът обнови своя уебсайт, който вече е съобразен изцяло с клиентските нужди.

Фактурите на компанията сега са с нов дизайн и съдържат много повече информация. В допълнение телекомът разработва продукти, съобразени с потребителските желания, непрекъснато работи за по-добро обслужване в магазините, опростяване и намаляване на документацията при сключване на договори.