Благодарение на изгодни кредитни условия от Jet Credit

Не си ли чул още? От няколко месеца насам имаш възможност да пазаруваш най-новите IT продукти на кредит в електронния магазин на Multirama. Новата услуга е осъществена в партньорство с Jet Credit.

По този начин всеки е в състояние да закупи желания продукт веднага, при най-изгодни за него условия - в тон с желанието на "Мултирама" да прави достъпни най-новите технологии за възможно най-много хора.

"Партньорството ни с Jet Credit беше породено от желанието да дадем възможност на повече хора да се възползват от удобствата на новите технологии и да улеснят комуникацията, да ускорят бизнеса си или просто да се забавляват - обяснява мениджърът на електронния магазин на Multirama Зорница Луканова. - Клиентите ни вече могат много лесно да вземат на кредит желания от тях продукт, без да се налага да обикалят магазините. Достатъчно е само да попълнят формуляра за кандидатстване онлайн и всичко останало е в наши ръце. Така се роди и идеята за тази нова услуга." 

Пазаруването онлайн ти дава възможност да получиш всяка избрана от теб стока бързо, лесно и удобно до всяка точка на България.

Виж стъпките за пазаруване с онлайн кредит