В неделя вечерта в риалити шоуто по Нова тв влизат 17 родни знаменитости, трима от тях - с домашните си любимци: кучета и прасе

Сред съквартирантите във "ВИП брадър 4" (VIPBrother.bg) фигурират актьори и журналисти, сериозни коментатори и анализатори на случващото се в България, издадоха от щаба на предаването.

На гост-звездата от сериалите "Спасители на плажа" и "ВИП" се предоставя лукса да спи самостоятелно във ВИП къщата, където водещият на живите предавания Ники Кънчев вече позира пред медиите с нейна картонена фигура.

Канадската актриса, от своя страна, изявила едно-единствено желание -

да се съобразят с факта, че е вегетарианка

Оказва се обаче, че претенциите на Памела Андерсън за престоя й в българското риалити са нищо в сравнение с изискванията на българските випове.

Това изобщо не ни изненада, тъй като с екипа ми смятаме, че всяка звезда, независимо дали българска или международна, трябва да се грижи на имиджа си, коментира изпълнителният продуцент Радо Тушев.

Той допълни, че са склонни да уважат и изпълняват всякакви претенции на тукашните знаменитости, стига те да не нарушават спокойствието на останалите съквартиранти.

Водещите на "ВИП брадър 4" Ники Кънчев (вляво) и Алекс Сърчаджиева представят в аванс ВИП къщата в Нови хан и новия сезон на риалити шоуто за знаменитости заедно с продуцентите от "Олд скул продакшънс" Нико Тупарев и Радо Тушев и програмния директор на Нова тв Антоний Мангов

За първи път в това издание на шоуто ежедневен епизод ще върви не само през седмицата, но и всяка събота - и за първи път тези предавания ще имат водеща: Александра Сърчаджиева, която сменя познатия задкадров глас.

През първата седмица "ВИП брадър" ще се излъчва всеки ден от 20 ч. по Нова телевизия, а продуцентите се надяват на засилен интерес и към късното предаване, което ще започва 15 минути преди полунощ през делничните дни.