iRobot България подкрепя инициативи, насочени към семейството и удоволствието от споделеното време с приятели

Компанията iRobot, специализирана във високотехнологични разработки в сферата на роботиката, стартира в България своя политика за корпоративна социална отговорност, като стана един от основните партньори на IV Международен детски фолклорен фестивал София - 2015 (23-26 април).

На сцената му се представиха детски състави от нашата страна, а също от Албания, Сърбия, Босна и Херцеговина, Полша, Румъния.

Основен фокус на фирмата е да предлага изделия за дома, които работят почти без човешка намеса. Цел и послание на iRobot е да освободи време на работещия и забързан човек за любимите хора и дейности. 

Виж още: Когато чисти Той

"Децата са нашата дългосрочна инвестиция и заявка за по-добро и градивно бъдеще. Инвестираме в тяхното емоционално и духовно развитие по същия начин, както инвестираме в разработката на ефективни роботи, подпомагащи ежедневната работа", коментира Доньо Иванов, управител на "Цертус Меркатус БГ", официален вносител на iRobot за България.

"Подкрепихме Международния детски фолклорен фестивал в София, тъй като сме съпричастни с визията на събитието, а именно - повече време за семейството, за радостта от общуването, за комуникация между различни общности и култури", добави той.

Демонстрация на щанда на iRobot по време на фестивала

Към момента iRobot предлага на българския пазар три основни продуктови линии: роботизирани прахосмукачки Roomba, роботизирани подочистачки Braava и роботи за миене на подови настилки Scooba.

Виж още: Най-добрият приятел на домашния любимец

iRobot Corp. проектира и създава роботи, които променят света. Домашните роботи на компанията помагат на хората да открият по-добър начин за чистене, роботите за отбрана и защита предпазват онези, които са застрашени, а роботите за отдалечено присъствие ви позволяват да се позиционирате виртуално навсякъде по света.

Изделията на iRobot разполагат с патентовани технологии, включващи най-съвременни навигационни концепции, мобилност и изкуствен интелект. За повече информация посетете http://www.irobot.bg.

Източник: iRobot България