Катастрофа на софийския бул. "Черни връх" прераства в побой и саморазправа

Отново побой след инциднет на пътя. След като две коли са се сблъскали днес по обед на столичния бул. "Черни връх", единият шофьор е излязъл от автомобила си и е прибил водача на другата кола. 

Сигнал за катастрофата е подаден на тел. 112 към 12.30 часа. От СДВР съобщават, че една жена е откарана в болница. Полицията нито потвърди, нито отрече да е имало сбиване, пише OFFnews.

Очевидец разказва, че автомобил "Хонда" е блъснал джип BMW. След това двама мъже са нападнали шофьора на първия автомобил. По информация на Нова телевизия единият от биячите е бил шофьорът на BMW-то.

Пред ПИК шофьорът, който на снимката се вижда как силово изразява отношението си към създалото се ПТП, отрича да е прилагал насилие спрямо другия водач. 

Виж още: Побой с палки заради клаксон. Нищо ново в България​

"Колегата ми излизаше от локалното, а отдолу идваше автомобилът „Хонда”, който караше с висока скорост. С цел да не се ударим той се опита да спре, но за да избегне удара в нас, се удари в джипа. Той слезе от колата да види какво става. Не видях самия бой, но когато слязох от колата го видях целия в кръв", коментира друга очевидка. 

Пребитият шофьор се е скрил в кабинката на охраната на близка сграда и отказвал да излезе. Шофьорите побойници отричат да са приложили насилие. Момиче, пътувало с пребития шофьор обаче, потвърждава, че е имало.

Източник: OFFnews, ПИК, Нова телевизия