Глас в главата на певицата я накарал да изтрие акаунта си в социалната мрежа Twitter. Деми Мур обаче се завърна във виртуалния свят. Търси заместител на потребителското си име @MrsKutcher.

През уикенда Ники Минаж шокира своите 11 милиона последователи като изтри своята страница в Twitter. 

В шоуто "The Graham NortonShow" тя обясни, че го е направила, заради глас в главата й. Той й казал да изтрие профила си и тя го послушала. "Имах 11 милиона последователи и се надявам, че те ще ме чакат," добавя тя. 

Относно завръщането си, Ники споделя: "Все още не знам, обмислям го. Моите Барбита ми липсват."

В същото време Twitter си получи достоен заместител на звездата. В началото на седмицата Деми Мур се завърна към любимото си занимание - да споделя случайни свои снимки в мрежата. Това е първото появяване на актрисата във виртуалния свят от три месеца насам. 

"Време за промяна, промяна на потребителско име... някакви предложения?" написа звездата зад псевдонима @MrsKutcher 5 месеца след раздялата си с Аштън Къчър

Мур имаше навика да документира в снимки дома и живота си с Аштън. След като се появиха новините за раздялата им, тя написа, че промяната на името не е топ приоритетът й в момента. Очевидно времето му е дошло. Еми, @DemiMoore ни се струва перфектно за целта.