5 интересни подробности за най-милото на мъжа

Ето 5 непознати факти за достойнството на силния пол:

Съотношение покой-ерекция

Не съществува закономерност при съотношението между дължината на пениса в спокойно и еректирало състояние. Изследванията показват, че разликата между двете състояния варира от 0,6 до 9 см. Освен това е доказано, че по-късите, в спокойно състояние, пениси се увеличават два пъти повече от дългите. Около 12% от пенисите нарастват с с 1/3 или по-малко, а 7% се удвояват.

Зоната на удоволствие

Много мъже смятат, че долната част на главичката и основата на члена са най-чувствителни към сексуалното удоволствие. Да, това е така!

Виж още: Ръст на сексуалните контузии

Загуба на чувствителност

С възрастта чувствителността на пениса намалява, но колко точно не е установено. Понижаването започва от 25-годишна възраст. Не всички мъже, обаче забелязват този факт.

Вибратор за мъже

Мъжките вибратори са толкова ефективни, че има специални медицински вибратори, които се използват за постигане на еякулация при мъже с травми на гръбначния стълб.

Скритата част от айсберга

Много мъже биха подскочили от радост, ако разберяха, че пенисът им е два пъти по-дълъг, отколкото си мислят. Това е така, защото половината от дължината на пениса е скрита вътре в тялото.

Виж още: Размерът на мъжкото достойнство намалява

Източник: ПИК