Жените се наслаждават на секса не по-малко от мъжете

Има обаче някои неща, които те биха желали мъжете да знаят, без да се налага да им го казват директно.

Преди секс тя би искала да...

1. Да я целувате

На скоро стана известно, че целувката отсъства от сексуалния живот на една двойка, особено ако двамата са заедно от дълго време. Отделете няколко минути за това. Направете го по начина когато сте били тийнейджър. Ще бъдете изненадан от резултата, който ще настъпи.

2. Отдайте се на предварителната игра

Жените се нуждаят от малко повече време да се възбудят отколкото мъжете. Чрез подходящата любовна игра, не само ще увеличите шансовете да получи оргазъм, но и секса, който ще последва ще бъде много по-вълнуващ.

3. Бъдете романтичен

За някои мъже това може да бъде малко шокиращо защото романтиката не е присъща за всеки. Жените наистина се радват когато сексът е невероятен, но все пак никоя от тях няма да има нищо против да бъде ухажвана и поглезена малко преди секс.

Отделете време да създадете романтична обстановка. Запалете ароматни свещи и подредете спалнята по романтичен начин. Приглушете осветлението и пуснете приятна и тиха музика. Не е задължително да посипвате цялото легло с розови листенца, макар че би се впечатлила от това.

По време на секс би искала да…

4. Погледнете я в очите

Някои мъже дори не могат да си представят колко възбуждащо може да бъде да гледат партньорката си в очите по време на секс.

Този контакт създава интимност между двамата партньори, която не може да се сравни с нищо друго. Гледайки я в очите ще можете да разчете и езика на нейното тяло, ще успеете да уловите всеки един нюанс на нейното поведение и желание. По този начин можете да се научите да общувате без дори да казвате и една дума по време на секс.

5. Бъдете малко груб

Определено жените обичат романтиката и нежността, но най-често това е преди секса. По време на секс жената иска да усети страстта и желанието с което ще я обладаете.

Има мъже които се страхуват да бъдат груби по време на секс, но истината е, че повечето жени обичат някои неща да се правят малко по-грубо. Все пак бъдете внимателни и следете как реагира на това, което се случва в леглото.

Виж още: Защо по-възрастните жени правят по-хубав секс?

6. Не забравяйте клитора й

Клиторът е еквивалент на мъжкия пенис. Той е изпълнен с нервни окончания, които трябва да бъдат стимулирани ако искате да достигне до оргазъм. Много често мъжът увлечен в своята възбуда пренебрегва най-чувствителната част от женското тяло. Следващия път отделете известно внимание на това и ще се учудите какво може да направи тя за вас в леглото.

След секс би искала…

7. Нежна прегръдка

Жените винаги са искали да бъдат малко гушкани след като е приключил половия акт, за разлика от повечето мъже, които просто се обръщат на една страна и заспиват. Следващият път, когато любовната игра свърши, сложете
ръка върху нея или й позволете да легне върху гърдите ви за няколко минути. Това ще я накара да се чувства желана дори и след секса.

8. Кажете й нещо

След секс жените се чувстват особено слаби и уязвими. Готови са да говорят и да споделят своите чувства. Отделете малко време да я изслушате и да поговорите. Това ще я накара да се чувства по-спокойна и специална.

9. Бъдете нежен

След като сте приключили със страстния секс, отново можете да бъдете нежен с нея. Тази деликатност ще я накара да разбере, че у вас има както страст така и достатъчно нежност.

И накрая…

10. Правете секс отново

Точно така! Докато повечето мъже имат нужда да си починат след секс, жените нямат нищо против да изпитат още един или защо не няколко оргазма. Ако усетите, че е в настроение за това, можете да й обърнете още малко внимание.

Виж още: Какво премълчават жените в секса?

Източник: Blogzdrave