Попфолк звездата сменя Ивана като представителка на жанра в журито на "Гласът на България"

Новото музикалното риалити на Би Ти Ви е наследник на "Мюзик айдъл", в който като жури са гастролирали лицата на попфолка Глория, Есил Дюран и Мария.

Вместо Кирил Маричков от "Щурците" като рок доайен през втория сезон ще гледаме Йордан Караджов от "Сигнал", който тази година отпразнува 60-годишнината си.

Досегашната водеща Вики Терзийска (с роля и в сериала на Би Ти Ви "Къде е Маги?") пък заема мястото, овакантено от Марияна Попова, която от два дни се изявява като ВИП съквартирант в ефира на Нова телевизия.

Единствено Миро запазва мястото си сред четиримата треньори.

Миро сред миналогодишните съдии Кирил Маричков, Марияна Попова и Ивана

Диджей Мартен Роберто запазва мястото си като водещ на музикалния тв формат - но няма да е единственият. Неговият партньор на сцената за концертите на живо ще бъде голяма изненада за зрителите, обещават от Би Ти Ви.

Треньорите вече са започнали усилена подготовка за срещата си с новото поколение български изпълнители и за началото на кастингите "на тъмно", чиито снимки започват скоро.

Промени има и в американската версия на шоуто, където Ъшър и Шакира сменят Сий Ло Грийн и Кристина Агилера, които ще се завърнат чак след година.

Продуцент на предаването у нас е Би Ти Ви, а творчески продуцент - "Седем осми".

Мартен Роберто пак ще води "Гласът на България"