Най-често си мислят за близък приятел или за колега от работата

Близо половината от жените по време на секс си представят, че са с друг мъж. Това показва ново изследване на марката секс играчки Lovehoney.

Фантазии за секс с друг партньор

Според данните от проучването, в което участвали 1300 души и от двата пола, 46% от жените и 42% от мъже си представят друг партньор/патрньорка по време на секс. Дамите най-често фантазират за свой колега или близък приятел.

Друг извод от изследването е, че 30% от жените и 25% от мъжете в крайна сметка правят секс с човека, за когото са фантазирали.

Освен това всяка пета жена и си е представяла как прави секс с шефа си. При мъжете мечтаещите да смесят работата с удоволствието да спиш с шефката е 11%. Повечето пъти това са невинни фантазии, но 8 % от жените и 2% от мъжете успяват наистина да си легнат с началника.

Виж още: Ако хванеш гаджето в изневяра

70% от анкетираните жени и 63% от мъжете признават, че преди да си легнат до половинката си са си мислили какъв ще бъде сексът с друг партньор. Идеята за нов любовник пък витае в главите на 62%.

Бившето гадже като фактор

Изследването показва още, че 1/3 от представителките на нежния пол и 42% от мъжете са си представяли как правят секс с бивше гадже. При 12% от хората това се случва често. Цели 31% от жените и 23% от мъжете са спали с бивше гадже дори години след като са се разделили.

Източник: "Дейли мейл"