Лондонското ню джаз трио представя новия си албум в София на 20 октомври.

Година след първия си напълно разпродаден концерт в София, свежата британска ню джаз и соул банда Belleruche се завръща в столицата ни на 20 октомври в зала 6 на НДК, като част от Европейското им турне в подкрепа на четвъртия им студиен албум Rollerchain.

Омагьосващата музика на Belleruche е колаборация между емоционалната китара на Ricky Fabulous, романтичните бийтове на DJ Modest и поетичния, красив глас на Katrin De Boer, които успяват в продължение на пет години да заразяват с непринудения си стил цялото земно кълбо.

След като се влюбиха в родната публика и написаха специална песен за българските си фенове, изпята на родния ни език на живо в София и Пловдив през есента на 2011, сега Belleruche пристигат отново по покана на EventEase. Те ще представят цели 12 нови парчета, включени в Rollerchain, който излезе през май за култовия лейбъл Thru Thoughts.

В новия си студиен запис Belleruche наблягат на по-мрачния и наситен с бас звук, но са запазили мелодичните джаз и соул докосвания, преплетени с емоционални електронни бийтове.

Очарователният им пилотен сингъл Stormbird може би олицетворява най-точно това, което може да очакват меломаните от тях. 

Българската публика обаче има запазено място в сърцата на Катрин, Рики и DJ Modest и можете да бъдете сигурни, че предстоящият им концерт на 20 октомври в зала 6 на НДК ще бъде поне толкова специален, колкото първият.

Ограничен брой билети "Ранно Пиле" за него вече се продават на цена от 20 лв. в магазин Яко и тел. 0886 333367 (ул. Граф Игнатиев 43 - до спирката на трамваите на Попа). След свършването им пропуските от 25 лева могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg (Офис 1, Германос, Пикадили, Технополис, ОМВ и др).

Събитието е за лица навършили 18 г.

20 октомври
22:30 часа
зала 6 на НДК