Да! Истина е! Rammstein ще бъдат хедлайнер на Sofia Rocks 2013!

Билетите влизат в продажба на 12.10.2012

RAMMSTEIN обещаха, че ще се върнат и ще го направят! Бандата включи фестивала Sofia Rocks 2013 в своята предстояща тур програма, която ще премине под мотото "Wir halten das Tempo" и веднага побърза да го съобщи лично на своя уеб сайт www.rammstein.com! Самата истина е! 

И вече знаем какво ще правиш следващото лято, защото ТЕ ще дойдaт тук за едно феноменално хедлайн шоу! Немската машина идва, за да взриви София за втори път. Това ще се случи на 26 юли 2013 (петък), отново на Националния стадион Васил Левски.

Четвъртото издание на Sofia Rocks ще бъде еднодневно (26 юли 2013).

През 2010 хиляди родни фенове онемяха пред чудовищното зрелище, което с любов ни изсипаха Тил Линдеман и компания. След като последните две години те не пожалиха над 1.3 милиона души от Мексико, Щатите, Южна Африка, Австралия, Канада и Европа и всичките бяха отнесени от взривоопасното им шоу на живо, сега, през 2013 те ще ни стоварят тази мощ отново и ще забият на наша територия! 

Преди да кацнат в София, ще разгреят гърлата и пироефектите на най-здравите фестивални сцени в Европа, в това число Nova Rock, Download, Rock Werchter, a край на фестивалното лято ще сложи Wacken. Единствената дата в региона е нашата. Този път в обиколката не присъства нито Белград, нито Букурещ, няма дати и в останалите ни съседни държави.