Певецът на Maroon 5 Адам Левин е тазгодишният избор на списание "Пийпъл" за най-сексапилен мъж в света

Титлата обикновено печелят кинозвезди, а миналогодишният й носител беше Чанинг Тейтъм. Актьорите присъстват в списъка и сега - подгласници на победителя в класацията са Идрис Елба, Крис Хемсуърт, Крис Пайн, тв водещият Джими Фалън и Джъстин Теру, годеникът на Дженифър Анистън, който е най-възрастният в Топ 10 на сексапилните мъже тази година.

Отбора на попзвездите допълват Фарел Уилямс, Бруно Марс и Джъстин Тимбърлейк, а спортистите са представени от Дейвид Бекъм.

Видео: Най-сексапилният клип на Maroon 5 досега

Освен като фронтмен на групата, която напоследък извади хитове като Moves Like Jagger, Payphone и One More Night, от 2011 г. насам Адам Левин се изявява като треньор в US версията на музикалното риалити "Гласът" (The Voice) редом с Кристина Агилера и Сий Ло Грийн. Говори се, че хонорарът му за сезон надхвърля 10 млн. долара. Снима се и в няколко епизода от сериала "Зловеща семейна история: Лудница".

Той е на 34 и, уви, е зает - негова годеница е една от манекенките на "Викторияс сикрет", топмоделът Бехати Принслу.

Певецът, който често показва множеството татуировки по торса си, тази есен дебютира и като моден дизайнер, а мъжката му колекция се предлага във веригата Kmart и интернет магазина Shop Your Way.

Виж още: Той ли е новият Крал на попмузиката?

Първият му хит с Maroon 5 е This Love от техния дебютен албум Songs About Jane (2002), отличен с "Грами" като най-добро поп изпълнение от дует или група. В клипа той се търкаля полугол в леглото с тогавашната си приятелка Кели Маккий, също топмодел.